Post by teocommustboka on Feb 20, 2022 17:52:26 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ What the Hen: Wejście smoków! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ What the Hen: Wejście smoków! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odblokować pierwiosnki ▞▞▞
▞▞▞ What the Hen: Wejście smoków! 2022 version ▞▞▞
zagraj w tę grę, jeśli lubisz być sfrustrowany i rzucać telefonem
What The Hen: 1on1 summoner game Стратегически opb
Narób to początkuam, że to podejść do zderzenia Royal,ale na realizowanie się różni. Po za tym ja i mój kuzyn mamy inne wersje. Kogo do wina ?
What The Hen: 1on1 summoner game Παιχνίδια στρατηγικής rsad
Bardzo fajna gra 10/10
Tak niedopasowane, że to nie jest śmieszne. Typowa gra typu pay to win. Docierasz do punktu, w którym nie możesz iść dalej, chyba że zapłacisz. Niespodzianka niespodzianka. Zachęcam ludzi, aby nie grali w tę grę, chyba że masz głębokie kieszenie
Gra wydaje się zabawna, jak podobne gry. Ładny styl artystyczny. Ale niestety wymusza reklamy, co jest dla mnie nie do przyjęcia w 2020 roku.
Nudy....
Mała ilość złota, którą dostajesz, jest absurdalnie mała i otrzymasz wymuszone reklamy bez żadnych nagród, ta gra ma duży potencjał, ale chciwość dewelopera rujnuje tę grę
Błąd łamania gry. Kiedy próbuję zagrać w pierwszy poziom z drugiej mapy, gra po prostu się zawiesza, a przycisk walki na środku jest nieobecny. Dlatego nie mogę kontynuować. To bardzo fajna gra. Zmienię moją recenzję na 5 gwiazdek, jeśli programiści mają tendencję do tego problemu.
Może być fajnie, ale wygrywanie jest opłacalne. Zawsze jesteś przeciwko drużynom, których nie możesz pokonać, bez względu na to, co zmienisz, a grind, aby podnieść poziom i zdobyć więcej bohaterów, aby pokonać te silniejsze zespoły, trwa wiecznie. Poza tym dobrze.
Po prostu to kocham
fajna gra i podoba mi się sztuka. postacie i tak dalej. Po prostu zaczynam od ssd, ale grałem w mnóstwo tych gier i to ma przewagę nad innymi, ponieważ jest łatwy i prosty w użyciu, a jak już wcześniej wspomniałem, grafika jest interesująca. nie mogę się doczekać, aż pojawi się więcej łat i doda więcej do samej gry. miejmy nadzieję, że oddzielę go dalej od innych, które mu się podobają.
Super duper
Gra fajna ale mnie co chwilę wyszła co mam zrobić
Błąd/błąd: Skończyłem rozdział 5 przed ukończeniem 2 zadań i przegrałem zadania! Ta gra karze mnie za bycie dobrym graczem! Straciłem 40 klejnotów i moje zainteresowanie tą grą... Czekam, aż deweloperzy naprawią ten problem...
To dobra gra. Uwielbiam to grać. Zapłaciłem za VIP, więc nie otrzymuję już reklam między misjami, a nadal otrzymuję reklamy. Oceniłbym to na 5, ale z tego powodu jest to 3.
Gdyby ta gra miała opcję zapisu i wyjścia, dostałaby ode mnie cztery lub pięć gwiazdek. Kiedy musisz ponawiać wszystkie zmiany w swoim składzie przy każdym przeładowaniu, staje się to denerwujące. Zwłaszcza jeśli klikniesz walkę bez podwójnego sprawdzania, czy rzadki bohater czwartego poziomu, którego właśnie kupiłeś i wyposażyłeś, nadal znajduje się w twoim składzie.
Gra do dupy potrzebnych klientów piedylion kart
.................................................. ........................ .......... ................. ……………………………………..
Nie loguję się na moje konto na Facebooku. Tak bardzo irytujące
Spoko ale legendy są zabardzo op
Pay2win, wersja pay2play
Dałem ⭐⭐⭐⭐ dałbym ale dałem ⭐⭐⭐⭐ bo chodzę trwać w nieskończoność
To było zabawne i nie opłacało się w pełni wygrać, po prostu musisz być wykwalifikowany i trochę grindować, gdy walczysz, a niektórzy powiedzieli, że było ciężko po 20 poziomie i zapłacić, aby wygrać, dotarłem do 50, zanim zacząłem walczyć, więc nie rób tego Słuchaj ich
Urok bohaterów szybko mija. To podróbka Clash Royale połączona ze starą serią figurek z odwróconych meczów w przeciąganie liny. Nie ma gracza przeciwko graczowi, wszystko jest przeciwko sztucznej inteligencji, która jest łatwa do odczytania i pokonania. Większość postaci jest bezwartościowa na niskich poziomach, ponieważ inne postacie mają nieco większą prędkość zamachu, więc nie ma w tym zbyt wiele strategii. Jedynym powodem, dla którego opuściłem ocenę, jest to, że przestałem oglądać reklamy, aby przyspieszyć skrzynie, więc zaczęli mnie oglądać tylko po to, aby odebrać skrzynie za wygraną. Szczerze mówiąc, to po prostu kolejna gra zaprojektowana, aby nakłonić Cię do upuszczenia pieniędzy w ciągu pierwszych kilku godzin, zanim się znudzisz.
AB Transformers ארקייד xyk
bardzo, bardzo dobra gra jest pełna przygód, uwielbiam tę grę
Utknąłem na poziomie 400, mimo że kilka razy go ukończyłem. Czy poziom 400 to maksymalny limit?
Kiedy grałem po raz pierwszy, dostałem 1000 monet w skrzyni, a po ukończeniu poziomu dostałbym 100 do 200 monet, teraz mam tylko 8. Nie widzę mocy mojej kopalni i armii przeciwnika. Naprawdę kocham tę grę, ale te niepowodzenia zmieniają moje zdanie. Czy mógłbyś to posortować, dzięki?
Gra jest gr8 lub była na początku, ale teraz po prostu chce cię ograbić .... każdy pojedynczy przeciwnik jest OP .... jak gracz f2p ma ich pokonać ...
Wygrałem mecz i teraz utknąłem na ekranie, na którym moje postacie wiwatują. Wersja 0.9.0? Co powiesz na to, że utrzymasz swoją grę w wersji beta, dopóki nie będziesz gotowy do wydania wersji 1.0. Na razie odinstaluję.
dobra gra dużo zabawy przydałoby się więcej darmowych rzeczy
jest okej
Kubaa Bednarz
Gra po ostatnim apdejcie nie działa.
What the Hen: 1on1 summoner game Strategy eix
Brak możliwości gry na innym. lipa nie mam Facebooka to nie mogę grać Dodaj możliwość logowania poprzez Google
Co to jest do cholery z bitwami na arenie, więc nawet ffs nie sprawiają, że monety są łatwiejsze do zdobycia aktualizacji, ponieważ próba pokonania gracza na 50 lvl, gdy mam 13 lvl z prawie maksymalnymi kartami, jest absurdalna
Dobra gra 🎮
Może wskoczyć i grać
Podobna do crash roale no ale w porządku
xd
Świetny
Wow, porozmawiaj o zrujnowaniu gry jedną aktualizacją. Ta gra była niesamowita aż do ostatniej aktualizacji, która wydaje się być tylko po to, aby zapłacić więcej, aby wygrać w grze (w którą można całkowicie grać bez płacenia przed aktualizacją). Odinstalowany po ostatniej aktualizacji, dobra robota chciwi deweloperzy.