Post by teocommustboka on Feb 20, 2022 17:46:32 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Bird Rescue 2 - Shoot! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Bird Rescue 2 - Shoot! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира више кристала ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Bird Rescue 2 - Shoot! 2022 version ▞▞▞
У игри нема бонуса који би вам помогли да брже очистите таблу и сачувате неке мехуриће
Сјајно, свиђа ми се ова игра 🥰🥰👌👌👌
Није добра игра 😔
хладан
Превише додати. Исти.
Имао сам ову игрицу на свом телефону раније, али је моја млађа сестра случајно избрисала. Покушао сам да је преузмем назад, али не могу да је преузмем. Прошла су три дана да преузимам апликацију, покушавам и покушавам, али још увек не могу да преузмем зашто? можете ли учинити нешто поводом тога?
Нов сам у овој игрици, свиђа ми се, али зашто је тако, када дођем до нивоа 21, аутоматски ће се зауставити. Деинсталирао сам па поново инсталирао, али и даље исто када сам достигао ниво 21, престаће. Молим вас помозите.. Заиста ми се свиђа игра.
Bubble Bird Rescue 2 - Shoot! معمولی wmk
Веома интересантна игра... Желим да играм од почетка не чувај моје податке
Не могу да се повежем са својим старим налогом на другом телефону. Желим да буде на мом новом мобилном телефону
Нема ажурирања.
Игра је одлична игра, увек се забављам са њом
веома лоше
Уживам у томе, али је веома слична другим играма са птицама са мехурићима
Да ФМ ДХЛ уобичајени ГДП ла Сви сви тако пуни иди па да рип уради тако ДХЛ стоп стоп стоп да уради тако ДХЛ заустави ДХЛ тако да заустави ДХЛ све све ДХЛ све све све тако ће хмм тако да сви сидекицкпзбацкпацк вреће табеле ДХЛ горе све све уради доУНБЦсхдхлвофосрстллгфјудллхдпугхнлкк4тхфмклГМ ББЦкцИиегг НБЦгЦННвпХфзиТБХгПЦзкхфпХДсупХф ЕТ ЕТ од И'ллтиотох
Међутим, то је забавна игра, након што изгубите ниво сваки пут се појављује оглас. Све време. То је стварно досадно.
Врло добра игра. Треба више нивоа.
Није вредно времена и труда. Огласи доминирају игром.
Када нешто купим, узима се готовина, а онда се апликација затвара и не добијам оно што сам купио
'то је веома слатка игра чак и ја волим да спашавам птице.'
Бекар, убиј време
ЗАИСТА Уживам у овој игрици. ПОМАЖЕ МИ У ТЕРАПИЈИ ОД ФОКУСИРАЊА НА БОЛ. ПОНЕКАД
вау лепа игра аи
Лоша игра
Буббле Бирд 🐦
ТО ЈЕ ОДЛИЧНА ИГРА УБИЦА ВРЕМЕНА И ЗАВИСНОСТ.
Имао сам ову игру на свом телефону, али сам је случајно избрисао. Био сам у фази 1333 када се то догодило. поново сам преузео игру и не ради. ми стално говори да игра не реагује. молим те поправи ово
Најбоља игра
Слатка, али предугачка графика
2005🌐🌏
Мој фабреде добра игра
Одузео си ми финиш игре био сам у великим хиљадама, а онда си ми узео, није поштено. Вратио сам их, молим те.
Веома лепа игра, тако лепо искуство
Тако тако.
Грешка при пријављивању на Фацебоок ажурирајте свој СДК
Bubble Bird Rescue 2 - Shoot! عمومی elts
👎Не шаље боје које су вам потребне
Candy Makeup Beauty Game கேஷுவல் djt
волим да га имам цео дан.
Чекајући нове нивое брзо се шаљу
Даје вам све друге мехуриће у боји, осим једног који вам је потребан, такође је показивач тако кратак да не можете правилно да пуцате... глупо
Добра игра док нисам стигао до нивоа 21, а онда се наставља на тој бини
Доес. Не. Дај. Награде!
Bubble Bird Rescue 2 - Shoot! פנאי zzdu
Кајал схарма
Нишанска линија није тачна. Понекад не треба клецати. Деинсталирање
Заиста лепа игра
Није превише тешко...за сада само моја брзина.
Веома лоша графика, веома лоша игра, ова игра није добра
добра игра, али боја лопте се мења баш док шутирате и то вам одузима број лопти које вам је преостало да испуцате баш када вам је била потребна само још једна лопта🤪
Свиђа ми се ова апликација како да преузмете апликацију буббле Бирд у игрицу
Тешко
Врло је прескочено сауд, свиђа ми се то 🤗🤗🤗🤗 Ово је Емајинг игра СО ЦУТЕ ЦУТЕ ЛОВЕЛИМ ♥ ♥ ♥ ❣❣❣💖💖💖💖💯💯💯💯💯 ОК Диван дан попут ове игре 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌ ✌✌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 👌👌👌👌👌👌💯💯💯💯💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💛🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤣🤗🤗🤣🤣🤣🤣🤣🤗🤗🙂🙂🙂😊😊 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊 овако 🤗😊