Post by teocommustboka on Feb 20, 2022 17:28:27 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Chess ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Chess IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kóduje mnoho drahokamů ▞▞▞
▞▞▞ Chess 2022 version ▞▞▞
Pro mnoho reklam je vaše hra na hovno! Nestahujte, budete zklamaní, frustrovaní!
Chtěl jsem tomu dát půl hvězdičky, ale půl hvězdičky nepovolují. protože když chci vyhrát, říká se remíza, kreslit proč
Kusy se mi zdají malé 9v mém telefonu, přál bych si, abych mohl rozšířit desku, ale je to rychlé a počítač hraje dobře
špatné, umělá inteligence hry je velmi špatná, takže dělá obrovské chyby jako vyměnit královnu za vojáka!!!
Cítím se podveden, když jsem hrál proti počítači, protože ten může snadno vyměnit krále za kteréhokoli s hákem nebo kterýmkoli z nich, zatímco já nemůžu udělat totéž.
dobrý, ale ne v.dobrý, protože to nemá žádné dobré bonbóny, má papírové bonbóny
VĚŘÍM, ŽE TUTO HRU BUDE MNOHEM TĚŽŠÍ POKRAČOVAT, než hru, kterou jsem si zamiloval. Na tomto se KUSY POHYBUJÍ VELMI RYCHLE, COŽ JE DOBRÁ VĚC! ALE JE TO DOCELA DOBRÁ APP. MÁ REKLAMY. NE MNOHO. JSOU ŠACHOVÉ APLIKACE MNOHEM LEPŠÍ NEŽ TOTO, KOUPIT SI TO NESMÁM. ALESPOŇ ZATÍM NE. 3 HVĚZDY. DOBRÉ PRO ZAČÁTEČNÍKY. NEVÍM, JAK TĚŽKÉ JSOU ODEMKNUTÉ HRY. TO JE HUSTÝ! ODEMČENÉ HRY DÁVAJÍ ČLOVĚKU O NĚCO SNAŽIT. POTŘEBUJE 3D MOŽNOSTI, změnu pohledu, barvy desky a peice. DÍK
Nelze hrát jen dát tuto hvězdu
Chess Настольные игры dfbj
Tato aplikace je tak jednoduchá a snadná, že hodně hrát šachy je mnohem lepší než ty ostatní
Beach Buggy Racing 2 እሽቅድድም imwl
Jeho úžasná aplikace Opravdu miluji tuto aplikaci.....LUV.....💜💜💜
Vidím, jak jsem stále v procesu učení šachů. Zpočátku jsem zjistil, že hra je zábavná a doufám, že se zlepší. Být ženou, která věděla, že královna se může přesunout do jakékoli polohy, bylo to zajímavé. S další pozorností jsem si všiml, že ceny ne vždy nabízejí rady v poloze, kterou pravidla uvádějí.
Skvělá hra, abych se vrátil do "Chess Shape"!! (lol)
Milující obtížnost každé úrovně.
Dokonalá hra, když se dostanete na těžší úroveň, královna se prostě nepohne žádná jiná věc se nepohne tolik to podvádí
Chess Board vrc
Je opravdu dobře navržen pro lepší šachový zážitek pro začátečníky
Poměrně dobrá aplikace, ale doufám, že přidám nové vzhledy, díky kterým bude aplikace elegantnější
Celoživotní amatér. Užijte si snadné použití aplikací. Nevyužívám jej dlouho, takže může nastat problém nebo dva.
Další hádanka bez vítězného řešení. Nerozumím vaší teorii za tím. Proč tam pořád dáváš hádanky, které nemůžeš vyhrát. Nedává mi to absolutně žádný smysl. Jaký je smysl?
Měl jsem štěstí na amatérské úrovni, stále se učím, ale vím, že musíte myslet o krok dopředu. Přesto dobrá aplikace.
Chess Brettspiele uhta
Podvodné chování při hře proti počítači. Umístil šek na krále s pomocí královny, kterou by král odřízl tak, jak právě položil na další pole ke králi a žádnou další podporu protější dámě, ale neumožnil snížit královnu. Absolutně nelogické.
Dostal jsem se na úroveň senior expert a nemohl jsem vyhrát celé týdny a pak jsem zjistil, že hra podváděla! Můj pěšec a pěšec počítačů byli na stejné lince a on zabil mého pěšce! Udělal jsem tah 3krát, abych si to ověřil, a zabil jsem svého pěšce 3krát stejným způsobem. Zmanipulovaný!!!
Chess Jocuri pe tablă yrhx
Dal bych tomu pět hvězdiček, kdyby byla grafika hráče vs. hráč trochu dobrá, ale vůbec není
Pohled shora na černé a bílé střelce a pěšce ztěžuje jejich rozlišení.
Toto je velmi užitečná aplikace, pokud hrajete šachy nebo dokonce jen pro zábavu! V této aplikaci není nic špatného, doporučuji tuto aplikaci.
Vždycky odreaguje to je to skvělá hra jenom Tomášek dal jsem si neuvědomila, že když se klikne na tu žárovku pomocí myčka že se na to může klikat jídlo a podle toho se může hrát ale já to nedělám je to skvělá hra moc doporučuji vážně moc
Velmi pěkná hra Truck a poprvé od té samé věci je, že máte a budete mít *#*@*@😅😚😂😚😙😁🤨
Vždy přidá. Nemůžu to hrát. Příliš mnoho doplňků, které mi pomáhají ukončit postup ve hře z této aplikace zvané Šachy!!!!!!!!!!!!
Hra je zábavná, ale je tam příliš mnoho reklam. Podívej, chápu, že potřebuješ peníze, ale ne TAK moc.Docela se vám vysmívá pokaždé, když prohrajete. Také to nazývá většinu her remízou, když máte spoustu figurek proti králi AI. Také ai jsou extrémně přemoženi, pokud nejste zkušení.
Skvělá hra, kterou moc nenabízí, je to dobrá šachová hra, kterou jsem nechal hrát svou mámu, i když je to docela obviňující, ale každodenní hádanky jsou velmi těžké
Jhhuu8 UI up l iss up zoo Zoo York USA se zoo Zoo Zoo Zoo Zoo Zoo hle Zoo Zoo ji ho zoo nl n ml kůži Zoo už si Zoo už si u Zoo iu Zoo Zoo ji Zoo Zoo už je v tom uuju UK jj ji ho Vlk up UK po Zoo Zoo už j HK uhu l UK j už UK ulic města Brna se v ní se na to jak se zoo ao co vlastně u obce opište prosím text v článcích znalostní databáze je III-Jeřáb Lovosice Osvoboditelů v Itálii ujuujjijjju je to zdarma se na vás s uuuuuuu uhu v článcích zboží je to s tím jak to zdarma způsob iu nás v tom
Hra je pěkná, ale když někoho porazím, porazí mě.
Výborná hra pro aktivizaci mysli
Tato hra je hrou mysli, kterou děti musí hrát, tuto hru musí hrát, ale více grafiky na ní inteligence nikdy nezklame tuto hru.
Hra se mi líbí, ale 3. úroveň je podvádění
Nenávidím, že ti dojdou pohyby a musíš začít znovu, ale je to zábavná hra, ale ne relaxační. Není to jako skutečné šachy, které budete hrát osobně, protože vám nedávají dostatek tahů
Skvělý žák!! program se rychle naučí vaši strategii. Dobrá výzva.
Problém s barevným kontrastem. Střelci a pěšci jsou občas matoucí.
Zdá se to mnohokrát nespravedlivé. Ukazuje účastníkům různá pravidla. Pravidla nejsou pro obě strany stejná. Dovolí si kdykoli se kamkoli přestěhovat, ale ne k nám.Pokud počítač prohraje hru, nepřijme jejich porážku, ale požádá o vyrovnání.
Je to dobrá hra, opravdu se mi líbí, protože tam jsou úrovně všeho druhu.
Dobře, ale aplikace není tak chytrá, jak by šachový hráč měl být. Nějaký čas zapomněl udělat perfektní short.
Pecka!
Nevěděl jsem, že se královna může pohybovat jako rytíř. Vážně se chystáte navrhnout hru, abyste podváděli, protože nerada prohrává! Musíte to opravit nebo zničit své hry a začít úplně znovu. Sbohem a hodně štěstí při opravě vaší hry. Kdysi jsem to hrál, když to vyšlo poprvé a bylo to úžasné, ale teď je to prostě hrozné, dříve to ani nemělo reklamy, ale teď po každém pohybu dostávám 30 sekundovou reklamu? Už to nemůžu vydržet. Je mi opravdu líto, že jsi šel z kopce a vyprodal se.
Tato hra se velmi snadno používá a můžete ji používat. Tato hra je velmi pěkná a jednoduchá.
Tato hra je velmi vzrušující a tvrdá. Milujte šílenou grafiku