Post by teocommustboka on Feb 20, 2022 17:25:24 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Zombie Tsunami ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Zombie Tsunami IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack nöqtələri ▞▞▞
▞▞▞ Zombie Tsunami 2022 version ▞▞▞
Zombie Tsunami Arcade nce
Bir az səhvlər və reklamlar. Reklamlar dözülməzdir, lakin yenə də əyləncəlidir, sadəcə olaraq, əvvəlki kimi deyil
coooox ela oyundu
Zombi ürperticidən daha simlidir və qrafika çox pisdir 👎 və gözləri böyük butsudur ninjalar möhtəşəmdir
Bu oyun məni uşağımdan xatırladı .. Mən bu oyunu sevirəm inşallah bu oyunun sıçrayışını tənzimləyirsiniz Əla iş təşəkkürlər,🙂
zəhmət olmasa Shoppes reklamını silin Shoppes reklamı digər reklamları oynayanda həmişə çökür, bəzi hallarda oyunun özü oyunu dondurur, sadəcə olaraq Shoppes reklamında problem var.
men oybuyuram hami oynasin
Cox guzel ela👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Ən yaxşı oyun Mən onu çox sevirəm, ona görə də bu oyuna 5 ulduz verirəm
çətin, lakin əyləncəli, lakin tetikleyici
Vaxt keçirmək üçün yaxşı bir yoldur, lakin oyunda görüləsi işlər yoxdur. Yolda zombilərinizin qaçdığı bəzi hissələr var ki, bu, sizi bütün zombilərinizi itirməyə məcbur edir, bəzən məndə bir və ya iki qalır, lakin onlar ya bombalar, ya da nəqliyyat vasitələri tərəfindən öldürülür. Siz hətta bəzi zombiləri də itirə bilərsiniz. sadəcə tullanır, çünki bütün zombilər eyni tullanmır və ekrandan tullandıqları üçün ölürlər. Adi zombirds çox yaygındır, bəzən 10 zombird qutusunu açmaq sizə daha yaxşı heç nə verməyəcək.
gözəl, lakin daha çox təkmilləşdirməyə ehtiyac var
Maksimum quşlarımın heç birini birləşdirə bilmirəm
Brick Classic - Brick Game Παιχνίδια παζλ axs
Əla 👍
Zombie Tsunami Pelihalli wco
Çox maraqlı oyundur. Mən bunu çox bəyənirəm
Mən bu oyunu hər zaman oynayırdım və onu sevirdim, amma indi itirdikdən sonra videolara baxmalısan.
Olduqca yaxşı, amma köhnə kimi bir çox yeniləmə əlavə etdikləri üçün çox kədərlənirəm. Və heç vaxt telefonumun çökməsini və sıfırlanmasını dayandırmır
Coxqesenk oyundu on numara bes yildiz👽
Bu gözəl kiçik bir oyundur, əgər cansıxıcısınızsa, ondan bir neçə gülüş ala bilərsiniz və bu, həqiqətən də bütün zombi mövzusuna sadiqdir.
Bu oyun o qədər də pis deyil, mən onu geri alıram, pisdir. Bəzən bir-iki şey etmədiyim halda bu oyun mənə sikkələr və brilyantlar verir. Məsələ ondadır ki, mən bu oyunun daha səmərəli və daha çətin olmasını istəyirəm. Bu oyun Cheat Proof olmalıdır.
Bu oyun cox yaxsidi men cox reklamlari sevmirem ne brilyant ya pul lazimdi tam pulsuz ve oyun hec donmur menim android telefonum var ama bu oyun donmayib ortada partlayir ve digerleri kimi ebediyyedek yuklenmir proqramlar əslində bu proqram heç yüklənmir 💖💖💖💖💖💖😗💖👌😍😍🥰
Bu oyunda idarəetmələr hətta oynamaq da mümkün deyil və çox vaxt reklamlara baxanda sadəcə olaraq çox almaz alıram, deyəsən, sadəcə reklamlara baxmaq üçün heç bir brilyant ala bilmirəm, o, əlil olub və oyunun dizaynında nasazlıqlar yaranıb, sonra isə xarab olub. Mən çətin ki, bu oyunda heç bir pul və ya brilyant əldə etmirəm, bu oyun dizaynı uğursuz oldu
Layiqli vaxt qatili. Düşünürəm ki, daha az boşluqdan atlama və daha çox maneəni təmizləmək daha əyləncəli olardı.
Bu yaxşı oyundur, amma çox çətin səviyyələri var və çox baha başa gəlir, amma mən təklif edirəm ki, bu oyunu yükləyin. Bu mənim sevimli oyundur. Bu oyunu oynayanda mənə maraqlı gəldi.
Yaxşıdır, amma bəyənmədiyim şey (onu silməyimin səbəbi) yeni versiyadır. Məni qıcıqlandırır, demək istəyirəm ki, bəli, yeni versiya daha zövqlüdür, lakin siz yalnız əldə edəcəyiniz sikkələri saya bilərdiniz və bombalar sözün əsl mənasında o qədər çoxdur. Və qeyd etməmək lazımdır ki, yalnız bir neçə arxadan sonra daha sürətli olur. Son versiya daha sevimlidir. Amma həqiqətən, ola bilsin ki, mən sadəcə yaxşı oyunçu deyiləm, 156-da ilişib qalmışam. Və mən onu daha da yüksəldə bilmirəm.
Mən oyunu oynamağa davam edirəm və ekran donur, amma oyun davam edir. Oynadığım zaman nasazlıq yaranır və bu bezdiricidir, çünki proqramı yenidən başlatmasanız düzəlməyəcək. Oyunda səhv olan yeganə şey budur. Qalan hər şey yaxşıdır.
🥰Mən çox sevdim bunu🥰
MÖHTƏŞƏM!! Quarterbacks sıçrayışları çox kiçik olsa da... və şarın təkmilləşdirilməsi dəhşətlidir.Mən uşaqlıqdan bu oyunu oynamağa alışmışdım və indiyə qədər də oynayıram. Darıxdığım zaman həmişə məni əyləndirir.. Mən bu oyunu çox sevirəm!
Mən oyunu sevmirəm, çünki onun çoxlu reklamı var. Həmçinin bir səhv var. Bir məhsul alanda keçmir.. insan kütləsi kimi. 1000 sikkəyə aldım və nə əldə etdim? Sadəcə bir nəfər!! 1000 bele getdi!! Əgər onu yeniləmək imkanınız varsa...bu, əla olardı!!
oyun bir müddət çəkir bro yükləsən gopdbhoard saxlaya bilməz, çünki bombalar qoşununuzu məhv edir və siz yalnız başlanğıcda maşın alırsınız
Bu oyun çox yaxşıdır, mən bu oyunu 2011-ci ildə oynayıram, indiyə qədər mən bu oyunu sevirəm və əmim oğlu və nənəm də bunu sevirlər, bu mənim uşaqlıq oyunumdur və mənim sevimlilərim daha çox papaq və daha çox əlavə edərək davam etdirin😊
Əyləncəli Mən bunu xoşlayıram, bu, məbəddən qaçmaq kimidir. lakin o, mənim androidimdə qəzaya uğramağa davam edir, mən onu yenidən quraşdırdım və baş verir, ona görə də onu sildim. onu düzəltmək üçün yeni yeniləmə olmasa, onu bir daha oynamayacağam
Zombie Tsunami Arkadspel kkei
Bok gjbi degil
Zombie Tsunami Zręcznościowe pmec
poxxx telfon dondu 👎👎👎👎👎
Yaxsi oyundu
süper bi oyun favori oyunum
Əla oyun amma bəzi hissələri ədalətsizdir. Məsələn, təkmilləşdirməni almaq çox baha başa gəlir, lakin onlar cəmi 5 saniyə daha çox davam edir. Ən aşağı qiymət 5 min manatdır. Əgər təkmilləşdirmələr bu qədər baha başa gəlirsə, nə üçün təkmilləşdirmə üçün qazanmaq üçün oflayn oynaya bilən mini oyunlar təqdim etməyəsiniz?
Bu oyun mənim 💓💓💓 üçün rahatdır.